Hard werk maar geen beweging

Waarom voelt het voor bepaalde mensen zo dat ze heel veel doen en keihard werken, maar het lijkt alsof het men niet veel verder brengt?
Waarom lijkt het zo dat de goddelozen zo snel en makkelijk succesvol zijn?
Waarom voeren we vele bewegingen uit maar voelt het nooit genoeg?

Deels hebben we hier te maken met karmatische aspecten waar bepaalde mensen tot de dag van vandaag de nasleep van ervaren. Dan spreek ik hier over verhalen van voorouders tot vibraties op zielniveau, mogelijke familie kwaaltjes tot land- en/of wereld karma. Dan heb ik het nog niet eens over hedendaagse blokkerende vibraties als afgunst en jaloezie die wel degelijk een impact hebben op de mens, al is het bij de één minder als bij de ander.

Vanuit de Bijbel wordt er gesproken over bestraffingen tot in de 10de generatie, en dan te bedenken dat de wereld zicht voortbeweegt tot ver buiten de principes vanuit de Bijbel. Hoe verder we naar het verleden gaan hoe erger de verhalen. Van het doden en opofferen van eigen bevolkingen tot familie drama’s, en dan denk ik nu dat mijn punt wordt begrepen als ik het heb over het blokkerende nasleep vanuit het verleden die voor bepaalde mensen tot het heden wordt ervaren.

Zie het leven als een geschenk met een eigen verantwoording in hoe men met het leven om gaat en te werk gaat wanneer tegenslagen zich voordoen. Weet dat elke keuze of actie zijn gevolgen heeft en soms tot in het nageslacht. Wees dus behoedzaam en handel in respect en met liefde en/of goede bedoelingen. Weet dat de nieuw komende generaties een steeds vrijere vorm moeten kunnen reflecteren van onze huidige zelfbeeld. Versla daarom de oude vibraties zodat het kan en zal worden omgezet tot een schonere en fijnere vorm.

Begeleiding binnen hedendaagse aanvechtingen, ondersteuning in het maken van keuzes, alertheid, hulp en bescherming zijn we allemaal van voorzien. Nu moeten we enkel nog leren gehoorzamen aan de wetten van het universum en de impulsen zoals ingevingen en dromen.

Bid en werk in geloof en met geduld.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

1 comment

  • John verwey

    waarom lijkt het alsof de bijbel in de winti is geintegreerd of een deel daarvan is. Staat Winti niet op zichzelf. Wat is dus de Winti hierarchie?