Magie

Hoe ontstaan
Magie wordt door vele gezien als bovennatuurlijk iets. En door vele zelfs als het uitoefenen van negatieve acties. Maar magie is naar mijn inzicht iets van de natuur. Want denk eens even goed na over het leven zelf. Alles in het leven is magie, hoe het ontstaat, hoe ons voedsel groeit uit een zaadje, of zelfs al zonder eerst een zaadje te planten, ontstaan er al vele vormen van leven. Het is naar mijn inzien allemaal magisch hoe alles ontstaat en bloeit in het leven. Wonderen zijn nog lang niet, en gaan dan ook ten nimmer, het leven uit. Het leven zelve is magisch, een geschenk Gods. En zonder God is er geen leven.

Omgang
Vele mensen zijn bang voor dat wat men niet kent. En datgene wordt dan ook snel benoemd naar magie, onmogelijk, buitenaards, spiritueels en zelfs duivels. Dan kan men zichzelf afvragen waarom mensen zo snel dingen benoemen als duivels… Het is eigenlijk erg simpel, en heb het eigenlijk al vermeld in andere woorden. Wat de mens niet kent, zet de mens te snel en te makkelijk in een vakje. Hierbij richt ik me niet tot een geloof overtuiging, maar leg ik de nadruk op het algemeen. Want op de eerste plaats staat respect als basis, dus behoord men ieder geloofsovertuiging en/of filosofie te respecteren. Mijn doel is enkel de mens te verrijken met informatie naar een bepaalde zienswijze. Indien een boek wordt gelezen, onthoud men enkel hetgeen u aanspreekt. En met die gedachten vraag ik u, ook op die wijze met de informatie van deze website om te gaan.

Er zullen vele zijn die het er niet mee eens zijn, en voor diegene zeg ik dan ook: “Dan is deze informatie niet voor u weggelegd.” Een ieder bewandeld slechts een andere pad, en geen van de paden mag worden veroordeeld, we mogen enkel elkaar informeren en overtuigen, maar niemand mag worden aangesproken met ‘moet’. Respect is basis regel nummer 1 voor jong en oud, zonder respect kan men niet communiceren en zonder respect te kunnen tonen kan men ook geen zuivere of ware liefde tonen.

Ontwikkeling
Magie is dus naar mijn inzien niets anders dan een deel van de natuur. En net zoals ieder ander element waar we mee te maken hebben op aarde, is het zowel negatief als positief toe te passen in het leven. Ik geef daarbij direct de tip om niets in het leven negatief toe te passen, want wat men naar boven stuurt valt minimaal 2 keer zo hard weer naar beneden, afhankelijk van het gewicht. En daarbij is direct alles gezegd, voor zij die verstaan. Kortom, magie is een mooi geschenk voor zij die er mee weten om te gaan. En zij die het beangstigend vinden adviseer ik om ver uit de buurt te blijven. Hoe dan ook is magie iets moois, en het laat ons alleen zien dat er meer is tussen hemel en aarde. Weet dat, begrijp dat en accepteer die fijt. De rest van de benodigde informatie over magie, komt met de ontwikkeling…